Paulien

Asita yoga is Tonnie Hauser. Haar yoga begint met tot rust komen door concentratie op je innerlijk beleven. Ze nodigt je uit de buitenwereld te laten voor wat die is, naar binnen te keren en de adem te volgen, terwijl je luistert naar een mantra.

Tijdens de lessen laat Tonnie je bewust worden van de werking van je lichaam. Blokkades, stijfheid en pijnen worden daarbij door rustige rek- en strekoefeningen aangepakt. Door haar subtiele aanwijzingen te volgen ervaar je een groeiende beweeglijkheid van de lichaamsfuncties. Geleidelijk aan ontstaat door die inspanning ontspanning. Dat wordt nog versterkt door het afsluitende liggende rustmoment. Zeer de moeite waard en tot hoge leeftijd vol te houden.

Klaas

Hallo , ik ben Klaas. Vroeger was ik altijd buiten bezig en ik doe erg veel aan sport. Nu zit ik sinds kort bij Asita op yoga. Ik moet echt wel zeggen dat ik bewust met mijn ademhaling bezig ben.
Mijn vrouw vindt nu al dat ik wat rustiger aan het worden ben , ik ben nogal een druk mannetje.
Ik ben bewustiger gaan ademen en de oefeningen vind ik ook fijn. Tonnie heeft alle tijd voor je.
Echt een aanrader. Ik zeg DOEN.

Saskia

Ik ben Saskia en volg sinds drie jaar yogalessen bij Tonnie. Ik zit op de donderdaggroep van zes uur.

Mijn ervaring met het volgen van de yogalessen bij Tonnie wil ik graag met jullie delen. Yoga brengt mij dichter bij mijzelf. Het helpt mij te herinneren wie ik werkelijk ben en wat ik wil.

Tonnie geeft met zachte hand les met ruimte en respect voor ieders zijn. Dat vind ik een erg prettige manier van lesgeven en dat is wat bij mij past. Door haar manier van zijn en lesgegeven leer ik vorm te geven aan mijn leven en om te gaan met mijn mens zijn.

Tenslotte moet je het hier op aarde doen met twee voeten stevig op de grond. Dat brengen de yogalessen bij Asita mij en ik wens een ieder hetzelfde toe.

Ria

Ik ben Ria en ben 50 jaar. Ik zat altijd al eens te overwegen om naar yoga te gaan.

Na het krijgen van lichamelijke klachten door spanning en stress toch eindelijk de stap genomen.
En ik vind het helemaal geweldig, had ik het maar veel eerder gedaan. Je wordt je bewust van je ademhaling, je manier van denken, het spannen van spieren door spanning en stress.

Door er bewuster mee om te gaan, het ontspannen en de ademhaling, brengt het heel veel rust. En je gaat anders over dingen denken.
Door de prettige manier van lesgeven van Tonnie, aandacht voor iedereen, kleine groepjes, rustgevend, voel je je gelijk op je gemak.

En……….Tonnie is een prachtmens.

Siny

Hallo, ik ben Siny. Ik ben 59 jaar en ik zit alweer een paar jaartjes op yoga bij Tonnie. Ik moet zeggen het bevalt mij uitstekend , ik kan er helemaal tot rust komen en zij heeft alle tijd voor je. Ik ben jaren ernstig depressief geweest en ook mede de ontspanningsoefeningen ben ik enorm vooruit gegaan.

Het is goed voor lichaam en geest, als je wilt kun je er ook overnachten. Het is een rustige omgeving , ik moet zeggen, het is uniek wat zij doet en die rust wat je krijgt.

Inge

Mijn ervaring praktische yoga theorie.

Al een aantal jaren volg ik yogalessen bij Tonnie en vanaf de eerste keer dat ik naar Tonnie ging heb ik het gevoel van thuiskomen gehad. Yoga werd gaande weg steeds meer onderdeel van mijn leven. Dit is voor mij ook reden geweest om bij Tonnie de praktische yoga theorie lessen te gaan volgen, want ik wilde naast het “goed voelen” ook een praktische onderbouwing kennen van de yoga en chakra leer. En dit is ook precies wat deze cursus mij gebracht heeft.

Tonnie behandeld per les een chakra, beginnend bij de basis. Altijd startend met een meditatie, waardoor ik vanzelf gefocust werd op het chakra dat we die ochtend zouden behandelen. Tijdens de les kreeg ik herkenning in hoe ik met het leven omga, de patronen van mijn gedrag, wie ik in bepaalde situaties wil zijn, waar ik ben gegroeid door de levenslessen die ik al doorlopen heb en ook met een glimlach ontdekkend, waar ik nog wel een aantal leermomentjes heb.

Het was voor mij ontzettend boeiend om dit zo met elkaar te mogen delen en te beleven. De theoretische achtergrond gekoppeld aan onze ervaringen en mijn gevoel, heeft mij nog meer doen beseffen dat alles met elkaar verbonden is.

Ivar

De persoonlijke aandacht die oprecht en zonder oordeel is, geeft een vertrouwd gevoel. Na de yoga zat ik altijd “lekkerder in mijn vel”.