Individuele lessen

Kosten

€ 40,- per uur

Met twee personen:
€ 70,- per uur

Tijden

Op afspraak

20150619_161932.jpg

Tijdens een één op één yoga sessie worden oefeningen, ademtechnieken en adviezen vanuit de yoga wetenschap persoonlijk op jou afgestemd.

De les is afgestemd op je persoonlijke behoefte en is praktisch van aard. Dat betekent dat je een uur op een ontspannen manier bezig bent, met de thema’s waar jij aan wil werken.

Iedere lichaamshouding, hoe subtiel ook, laat zien waar spanningen zich vastzetten in het lichaam. Door een soms simpele verandering van een houding kan er weer ruimte komen, zowel in het hoofd als in het lichaam. Dan kun je weer letterlijk en figuurlijk opgelucht ademen.

Wat levert yoga op:

  • Vollediger ademen

  • Rust in hoofd en lijf

  • Betere fysieke conditie

  • Bewust worden en contact maken met jezelf

  • Anders leren omgaan met ongemakken

  • Praktische adviezen die makkelijk toepasbaar zijn

  • Leren luisteren naar je gevoel


Soms is het prettig om samen met iemand anders deze les te volgen, daarom ben je ook met twee personen welkom.
Klik hier voor het maken van een afspraak.

Heeft u recht op de participatieregeling van de gemeente Emmen, dan is het mogelijk om op de webshop voor een individuele les te kiezen.
Voor meer informatie: www.participatiewebshop.emmen.nl U kunt ons vinden onder het kopje: Overige

Ondanks dat mijn studies door o.a. CPION en SRNO geaccrediteerde diploma’s opgeleverd hebben, heb ik besloten om me niet bij een beroepsvereniging aan te sluiten. Consulten worden dus ook niet vergoed door een zorgverzekering. Wel is het zo dat ik mijn tarieven nu lager kan houden en dat ik voor iedereen toegankelijk ben, dus ook voor mensen die geen aanvullende verzekering hebben. Tevens volg ik regelmatig bijscholingen en nu kan ik zelf bepalen welke ik wil volgen.