Yoga counseling

Kosten

€ 40,- per uur

Tijden

Op afspraak

IMG_1673.JPG

Begeleiding wanneer het alleen even niet meer lukt.
De begeleiding die Asita aanbiedt is voor alle mensen die vastlopen in een bepaalde fase van hun leven. Dit kan zijn na een burn-out, in stressvolle situaties zoals bij een nieuwe baan of bij het verliezen hiervan, maar ook als u het overzicht even kwijt bent. Dit zijn een paar voorbeelden waarin mensen vaak wat extra ondersteuning kunnen gebruiken, maar er zijn natuurlijk tal van momenten in het leven te bedenken waar begeleiding van een professional prettig of nodig is.

De begeleidingsmomenten zijn praktijkgericht, waarin het beste van verschillende methoden en visies gecombineerd worden. Als oprichter van Asita, ben ik geschoold om de yogafilosofie uit te dragen, wat ik o.a. zeven keer per week doe in de yogalessen in mijn praktijkruimte. Daarnaast heeft het zorgen voor anderen altijd een grote plaats gehad in mijn leven. In januari 2016 heb ik de opleiding tot counselor afgerond. (Voor meer informatie over mijn achtergrond klik hier).

Als counselor en yogadocent kan ik u bepaalde technieken en inzichten meegeven, die u verder helpen in het dagelijkse leven. Stapje voor stapje krijgt u een duidelijker beeld van vastgelopen patronen en normen en waarden die niet meer bij u passen. Door gesprekken, (lichte) lichaams-, ademhaling- en ontspanningsoefeningen, kunnen deze patronen, normen en waarden herkend en doorbroken worden. Bij de begeleiding van Asita stopt het niet bij het doorbreken van het oude, maar worden er ook nieuwe manieren aangereikt om verder te komen in uw proces.

Om uit een moeilijke fase in het leven te komen is het nodig een open houding te hebben, waarin je bereid bent kritisch naar jezelf te kijken en nieuwe methoden te oefenen.

Begeleiding van mensen vraagt om maatwerk, de afspraken worden dan ook per keer gemaakt. Wel wordt aangeraden in het begin één keer per week langs te komen; doorbreken van gewoontes kost namelijk tijd en herhaling.